Thursday, November 12, 2020

Present Perfect Tense Exercise

Hi friends and my dear students! In this post, I have covered the Present Perfect Tense Quiz. After Practicing Present Perfect Tense Exercise, Please do share it with your friends. You can also Play English Grammar Quizzes Online which are very beneficial for Both Academi and All Competitive Exams. I have covered English Grammar Topics on My Website which are very useful for English Learners and All Competitive Exams. Especially I have targeted For All Competitive Exams.
Present Perfect Tense Quiz
Present Perfect Tense Quiz

Present Perfect Tense Quiz

Find each sentence correct or incorrect:

1. Have you ever meet Sachin?

Ans: Have you ever met Sachin?

2. I is known Krishna for a long time.

Ans: I have known Krishna for a long time.

3. Has he ever eaten Indian food?

Ans: Correct

4. She's recently publish a book.

Ans: She's recently published a book.

5. Have you heard the new song by Adele?

Ans: Correct

Recommended For You

Fill In The Blanks With Active and Passive Forms

Adjective or Adverb English Quiz Worksheet

Fill in the Blanks With Suitable Prepositions With (in, on, at)

Possessives Adjectives Mcq Quiz

Comparative Adjectives Worksheet 

Verb Forms Quiz

6. He hasn't reached yet.

Ans: Correct

7. Help, The man has just stolen my bag!

Ans: Correct

8. I haven't take the test yet.

Ans: I haven't taken the test yet.

9. I've lived in the USA for three years.

Ans: Correct

10. Lalitha have sold her car.

Ans: Lalitha has sold her car.

11. No, I havn't has lunch yet.

Ans: No, I havn't had lunch yet.

12. She's been to Italy twice.

Ans: Correct

13. I already bought the dress.

Ans: I have already bought the dress.

14. Has you ever met Rohit?

Ans: Have you ever met Rohit?

15. He completed his work just now.

Ans: He has completed his work just now.

Recommended For You

Possessives Adjectives Mcq Quiz

Comparative Adjectives Worksheet 

Verb Forms Quiz

1 comment:

Popular Posts

Related Articles

Recent Posts